Csomagajánlatok

disznóvágás-csomagVillánykövesdi disznóságok télvíz idején: No nem a faluban történtek kipletykálását tartalmazza csomagunk, hanem egy felejthetetlen hétvégét takar, mely középpontjában a disznó áll… egy darabig legalábbis, mert szombat reggel már fekszik, hogy a többit ne is részletezzük. Aki kíváncsi mi történik itt a Flórián Vendégház négy napraforgó házatáján hétről hétre télvíz idején, foglaljon hamar időpontot csomagunkra! Ne hagyja ki, vegyen részt programunkon, hogy jó hangulatban, zenével, mulatsággal, sok nevetéssel, finom ételekkel és kitűnő borokkal fűszerezze meg a zord téli napokat!

Amit mi teszünk mindezért:

– biztosítjuk a szállást, mely bátran mondhatjuk, a magasabb igényeket is kielégíti,

– biztosítjuk, hogy felejthetetlen élmény legyen egy igazi, falusi disznóvágás, aminek része a korlátlan pálinka és forralt bor fogyasztás, testközeli betekintés minden munkafolyamatba, és remek hangulat egy remek harmonikással.

– biztosítunk péntek estére egy borkóstolót, mely során megismerhetnek párat a testes villányi vörösborokból és kóstolhatnak üdítő frissességű rosénkból.

– biztosítunk szombat estére egy hamisítatlan disznótoros vacsorát, melyet a szálloda gyönyörű boréttermében szolgálnak fel.

– továbbá lehetőség van igény szerint fakultatív programokon való részvételre, mint a pincejáró túra vagy a lovaskocsikázás.

2018-ra tervezett időpontjaink, melyek foglalhatóságáról emailben lehet tájékozódni: január 5-7, január 12-14, január 19-21, január 26-28, február 2-4, február 16-18, február 23-25, március 2-4.

A hangulatot bemutató képekért kattintson a Téli programajánlat bejegyzésünkre.

A csomag tartalmazza: fogadóital, bekészített meglepetés, szállás két éjszakára két fő részére, félpanziós ellátás, melyből az egyik napon disznótoros reggelit, ill. disznótoros vacsorát biztosítunk, részvétel a disznóvágás programján, mely ideje alatt korlátlan a pálinka- és a forraltbor fogyasztás, péntek este borkóstoló, korlátlan wifi használat, zárt parkoló. A csomag, a nagy sikerre való tekintettel, már most előfoglalható! A foglalható időpontokról érdeklődjön telefonon, vagy írjon nekünk emailt (info@florianpince.hu) . A csomag ára: 14.900- HUF /fő /éj! . Az ajánlat legalább két éjszakás foglalás esetén érvényes. A program során, a rendezvény bármely részéről, hang- és videofelvétel készülhet, a foglalás ennek tudomásulvételét is jelenti. A további részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!

pálinka csomagPálinka, Szerelmem, légy az enyém!

Álmaim kéklő egén… ugye ismerősen hangzik? Ezentúl nem csak koncerten, bulikon vagy fesztiválokon hallhatod/énekelheted az ismert sorokat, mert a Flórián Vendégház Villánykövesden tartalmat tesz a rímek mögé… :) A villányi borvidék hangulatát, vendégházunk kényelmét, pálinkaködbe burkolózó szombat estét és borgőzben fürdő ízletes vacsorát kínál csomagunk, mely minden bizonnyal maradandó élményt jelent mindenkinek… Háromféle pálinkánkból és „kísérőnek” :) három fajta borunkból kaptok egy kóstolót, melyet egy ízletes, gazdag hidegtálas vacsora követ, hogy tovább fokozódjon a gasztronómiai élmény! És hidd el, Szerelem lesz első kóstolásra! Pálinkáinkról, melyek a gyümölcs leszedésétől a főzésen át a palackozásig minden mozzanatot saját magunk végzünk, a pálinkát kedvelő Vendégeink mind elismeréssel szólnak a kóstolásuk után… A csomagot megvásárló Vendégeink nem mennek haza üres kézzel, hisz mindketten választhatnak egy-egy üveggel a pálinkából, mellyel szerelembe estek… :)

A csomag tartalmazza: fogadóital, bekészített meglepetés, szállás két éjszakára két fő részére, félpanziós ellátás (a vacsora első nap a Fülemüle csárdában történő menüvacsora, második nap pedig egy bor- illetve pálinkakóstolóval egybekötött ízletes, házias hidegtál), egy – egy üveg  pálinka ajándékba, korlátlan wifi használat, zárt parkoló. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára 3 nap 2 éjszakára 11.200- HUF / fő / éj! Pálinka túrára fel! :)

 

romantikus-csomag-lakatfalRomantikus pihenés Villánykövesden: Ne csak a Valentin napon lepje  meg párját egy romantikus hétvégével! Vendégházunk csendes,  nyugodt és kellemes kikapcsolódást ígér a hozzánk ellátogató    szerelmeseknek. Kiváló meglepetés, emlékezetes ajándék, egy a villányi borvidéken eltöltött hétvége. A csomag különlegessége, hogy a félpanziós ellátás részeként, Önök gyertyafény mellett, kellemes, meghitt vacsorát, valamint a legfinomabb villányi borok közül egy üveggel – a vacsorák mellé ajándékként – fogyaszthatnak el. Mindkét vacsorájukat a villánykövesdi Fülemüle Csárdában szolgálják fel az Önök teljes megelégedésére. Ideális akár évfordulók megünneplésére is… A csomag tartalmazza: fogadóital, bekészített meglepetés, szállás két éjszakára két fő részére, félpanziós ellátás (mindkét nap egy meghitt vacsora, egy-egy üveg ajándék borral), kerékpárhasználat mindkét napra, korlátlan wifi használat, zárt parkoló. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 45.900- HUF / 2 fő / 2 éj. Szerezzen párjának emlékezetes és örömteli napokat, s mi mindenben a segítségére leszünk! Extra lehetőség Romantikus csomagunkhoz: legyen még nagyobb a meglepetés! Rendelje meg előre kettőjük monogramjával, esetleg dátummal, vagy egyéb felirattal gravírozott lakatjukat, melyet udvarunkban helyezhetnek el lakatfalunkon! Az adatokról előzetes egyeztetés szükséges legkésőbb az érkezés előtt egy héttel. A gravírozott lakat díja: 3500-Ft/lakat.

 

wellness-csomaghozWellness mindenkinek mindenkor – érezze jól magát testben és lélekben!: A kikapcsolódásra vágyók összeköthetik a wellness élményeit egy békés, nyugodt vidék, a villányi borvidék megismerésével. A kényelmes, csendes, hangulatos vidéki szállásunk már önmagában garanciája az Ön nyugodt pihenésének! Félpanziós ellátással gondoskodunk a további kényelméről. A siklósi Thermal Spa élményfürdője pedig az aktív pihenést biztosítja Önnek és akár az egész családjának. S ha szeretné felfedezni a környéket, mi biztosítunk az Ön/Önök számára kerékpárt, hogy az ismeretlen vidék felfedezése és a letekert kilométerek után, kellemes elégedettséggel üljenek le a vacsoraasztalhoz, és kortyolgassanak el néhány pohár jellegzetes villányi bort. A csomag tartalmazza: fogadóitalt, bekészített ajándékot, szállást két éjszakára, reggelit, vacsorát, melyet a villánykövesdi Fülemüle csárdában fogyaszthat el (egyik vacsorához egy üveg ajándék borral), továbbá egy napra szóló (2 fő részére) ingyenes belépőt a siklósi Thermal Spa élményfürdőbe, kerékpárhasználat lehetősége mindkét napra, korlátlan wifi hozzáférést, és autójának zárt parkolónkban való elhelyezését. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 49.900- HUF/2 fő/2 éj. A részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!

 

kulináris-csomaghozKulináris Élvezetek Baráti Társaságoknak Villánykövesden: Ajánljuk ezt a csomagot mindenkinek, családoknak, baráti társaságoknak, kisebb céges rendezvényekre, akik a bor élvezetét el sem tudják képzelni másképp, mint remek ételek társaságában, ahol fontos az igényesség, mind a borok, mind az ínyenc falatok tekintetében. Gyönyörű, családias vendégházunk nemcsak esztétikai élményt és kellemes kikapcsolódást, pihenést jelent majd az Önök számára, hanem a félpanziós ellátás keretén belül (az előre egyeztetett igények alapján) odavarázsoljuk széles választékát a villányi boroknak, hogy elbűvöljék Önöket utolérhetetlen zamatukkal, és méltó kísérői legyenek a finomabbnál finomabb ételeknek. A csomag tartalmazza: a szállást két éjszakára, félpanziós ellátást (vacsorát mely első este a FLÓRIÁN VENDÉGHÁZBAN – ínyencségek előzetes egyeztetés szerint, grillezés, kemencében sütés -, továbbá páronként napi egy üveg kiváló bort, a második napi vacsorát a villánykövesdi Fülemüle csárdában), korlátlan wifi használatot, zárt parkolót, fogadóitalt, bekészített meglepetés ajándékot. Mind az öt szoba (10 fő) együttes foglalása esetén kizárólagos használata a közösségi helységnek (léghoki és billiárd asztal használata) a teljes foglalás idejére. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! Minimum 6 fő esetén foglalható. A csomag ára: 47.900- HUF / 2 fő / 2 éj. A részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!

 

borbarát csomaghozVillány környéki borbarát hétvége: Ajánljuk a bor szerelmeseinek, akik szeretnék több pincén keresztül megismerni a méltán híres villányi borvidék testes vörös- és harmonikus fehérborait. A csomag tartalmazza: fogadóitalt és bekészített ajándékot, szállást két éjszakára, reggelit, egy üveg kitűnő villányi bort, egy alkalommal transzfert Villányba, majd vissza a szállásra, továbbá korlátlan wifi használatot, zárt parkolót. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 35.900- HUF / 2 fő / 2 éj. A részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!

csapatépítő-csomaghoz“Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat…”: Csapatépítő tréningek helyszíneként válassza a teljesen felújított, igényes vendégházunkat – a FLÓRIÁN VENDÉGHÁZAT -, ahol mind az udvar, mind az ilyen célra is megfelelő közösségi helység vagy a FLÓRIÁN PINCE (18 főig) biztosítja a megfelelő helyszínt. Szállást, több napos foglalás esetén, kétágyas szobákban 10 főnek tudunk biztosítani. „Csapatépítő tréning” csomagunk tartalmazza a teljes napi ellátást háromszori étkezéssel, díjtalan wifi használatot, zárt parkolót és a helyszínül szolgáló létesítmények és az udvar díjtalan használatát. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára fejenként: 8.000- HUF/nap 10 fő alatt, 7.000- HUF/nap 10-20 fő között + szállásfoglalás esetén a normál árból 10% kedvezmény. Részletekért keressen minket!