SZÉP kártyások figyelmébe!

Posted by on márc 9, 2021 in Uncategorized | 0 comments

web-ajánló szepkartya2

Évről évre halljuk a híradásokban, hogy mekkora nagy összeget tesz ki a munkavállalóknak Cafetériaként adott, ám időben fel nem használt SZÉP kártyás juttatás… a fordulónap közeledtével, minden évben érdemes megvizsgálnunk, van-e olyan SZÉP kártyánkon lejáró egyenlegünk, melynek későbbi, késedelmes felhasználásával már büntető százalékok levonására kerül sor. Ennek elkerülésére, illetve az idei évtől (2023) a zsebek összevonásával leegyszerűsített fizetési lehetőség kihasználására, egy ajánlatot dolgoztunk ki, mellyel akár az ajándékozási gondok is lekerülhetnek a válladról…

A FLÓRIÁN VENDÉGHÁZ**** szuper ajánlata SZÉP kártya tulajdonosoknak:

bármelyik SZÉP kártyával megvásárolhatod nálunk a vouchert, mellyel az egyetlen kötöttséged az, hogy választásod alapján, a gyönyörű villányi borvidékre, hozzánk, a Flórián Vendégházba jössz el pihenni…

Minden más igazodik Hozzád, a szabadidődhöz, és a lehetőségeidhez:

  • nem kell megmondanod, hány éjszakát, és mikor töltenél el nálunk, mert a megvásárolt voucher, a szabad helyek függvényében, a vásárlástól számított egy éven belül felhasználható.

  • bármekkora összegben vásárolhatsz vouchert, melynek értéke a felhasználásakor aktuális, weboldalunkon szereplő árak, illetve feltételek alapján kerül beszámításra. Így jöhetsz bármikor, akár a kiemelt hétvégéken is. (Ha időben foglalsz 🙂 ).

  • átruháznád vagy eleve ajándékba adnád? Semmi gond, a vouchert más nevére is kérheted, vagy bármikor átirathatod.

Kattints ide, keress minket elérhetőségeinken, és ha meggyőztünk, nagy szeretettel várunk vendégházunkban, a borfogyasztás egyik hazai fellegvárában, Villánykövesden!

Ha kérdésed lenne, érdeklődni tudsz e-mailben vagy akár telefonon is:

info@florianpince.hu illetve +36 70 272 52 20