Téli programajánlat!

Posted by on ápr 1, 2015 in Uncategorized | 1 comment

Villánykövesdi disznóságok télvíz idején: No nem a faluban történtek kipletykálását tartalmazza ajánlatunk, hanem egy felejthetetlen hétvégét takar, mely középpontjában a disznó áll… egy darabig legalábbis, mert szombat reggel már fekszik, hogy a többit ne is részletezzük. Aki kíváncsi mi történik itt a Flórián Vendégház négy napraforgó házatáján hétről hétre télvíz idején, foglaljon hamar időpontot ezen csomagunkra!

A Hotel Cabernet-vel közösen szervezett programunk felejthetetlen élményt jelentett már eddig is sok-sok embernek, akik a városi környezetből érkezve részévé válnak egy autentikus disznóvágásnak, és testközelből nyernek betekintést minden munkafolyamatba! 🙂

Pálinka és forralt bor melegít fel mindenkit, hogy a fagyos téli napokon se kelljen dideregnie senkinek! Ám, a gyermekekre is gondolva, hisz sokszor jönnek ők is szüleikkel programunkra, forró teát is kínálunk az egész program alatt.

Tepertős pogácsa, korlátlan pálinka és forralt bor fogyasztás, hamisítatlan disznótoros reggeli a szálloda éttermében, harmonika zene, mulatozás, ezek mind-mind részei a téli hónapok szombat délelőttjeinek, melyek hangulatát elképzelni nehéz, meg kell tapasztalni!

Disznóvágás csomagunkat már most foglalhatja a következő szezonra! Részletek a “Csomagajánlatunk” menüpont alatt megtalálhatóak. Mindenkit szeretettel várunk!

« A 2 »

Kedves Vendégeink!

Kérjük az alábbiak figyelembe vételét a disznóvágás-csomag foglalásakor:

a Flórián Vendégházban falusi látvány-disznóvágás zajlik. Az állat-egészségügyi előírások alapján a levágott sertést teljes egészében a Vendégház tulajdonosának hozzátartozói fogyasztják el. A levágott és feldolgozott sertésből a résztvevő Vendégek nem fogyaszthatnak, abból nem kóstolhatnak és nem is vásárolhatnak. A csomagban meghirdetett disznótoros étkezések az EU szabványoknak megfelelő, megbízható helyről származó, bevizsgált húsokból kerülnek elkészítésre/felszolgálásra. A fentiek az élményt csekély mértékben sem befolyásolják 🙂 , a hangulat úgyis inkább pálinkafüggő! 😉