Újra utazhatunk! :)

Posted by on jún 2, 2020 in Uncategorized | 0 comments

Szerintem, mindannyian ugyanazt érezzük. Végre, újra, a várva várt SZABADSÁG a karantént követően… A néhány apróság, ami még itt maradt velünk a vírus lefutását követően, eltörpül amellett, hogy megnyílt a lehetőség az UTAZÁSRA belföldön!

villany

Szerencsések voltunk, minket, illetve a környezetünket teljesen elkerült a vírus! És hogy ez így is maradjon, Vendégeink érdekében, folyamatosan figyelünk arra, hogyan óvjuk a hozzánk érkezőket! Ezért találtuk ki azt is, hogy a nem egy családba tartózó Vendégeinkkel pontosan egyeztetjük a másnapi reggeli időpontját, hogy elszeparáltan, tartva a megfelelő távolságot, legyen lehetőség a reggeli elfogyasztására is…

Mi is tűkön ülve vártuk már, hogy újra vendégek kacagásával teljen meg az udvar, és szobáink se üresen kongjanak, hanem az utazás, a napfény, a bor szerelmesei töltsék meg élettel. Nálunk nem kevésbé várta már az új vendégeket Gigi is, aki kutyaszívének minden boldogságát megmutatva szaladt üdvözölni a májusban elsőként hozzánk érkezőket. J

Afeletti örömünkben, hogy újra elindul az élet, és ösztönzésül, hogy minket válasszatok úti célul, néhány aprósággal kedveskedünk azon Vendégeinknek, akik júniustól kezdődően foglalnak, és a következő kategóriák valamelyikébe esnek:

  • minden 3 éjszakás foglalás mellé egy üveg bort adunk ajándékba, mely kiválasztható a ház boraiból.

  • minden 4 éjszakás foglalás mellé egy üveg pálinkát ajándékozunk, mely kiválasztható a 9 különböző fajtából, amit kínálunk.

  • minden 5 éjszakás foglalás mellé a 6. éjszakát ajándékba adjuk, ezzel köszönve meg, hogy minket választotok/választanak nyaralási céllal. Mindenki, aki akár egy hetet eltölt nálunk, megtalálja a számítását, hisz remek „alaptábor” vagyunk csillagtúrákhoz: Villány, Palkonya, Pécs, Mohács, Harkány, Siklós, Orfű, akár még Szigetvár is, remek kirándulási célok.

Foglaljatok mihamarabb, mert reményeink szerint, a megélénkülő hazai turizmusnak köszönhetően, a népszerű időpontok hamar elfogynak majd!

Nagy-nagy szeretettel várunk a Flórián Vendégházban!

 

covid