VENDÉGHÁZ vagyok

V endégház vagyok, a Flórián Vendégház, és már 2011 szeptembere óta várom tárt kapukkal kedves Vendégeimet! Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg a vendégszeretetet, a kényelmet, és a nyugalmat, mellyel Önt várom! A négy napraforgós négy-napraforgó minősítés az Ön garanciája a jó választásra! Tovább olvasom:

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ezt a vendégháznak adható legjobb minősítést újra és újra kiérdemeljük, hogy szállásunk és szolgáltatásaink színvonala mindig a most is tapasztalható magas minőséget képviselje.

Flórián Vendégház tavasszal

Visszatérő vendégeink, és az általuk küldött további családtagok, barátok a legjobb visszajelzés arra, hogy jó úton haladunk… 🙂

A Flórián Vendégház teljes kialakítása az Ön/Önök kényelmét szolgálja.

Öt szobával rendelkezünk, melyből 4 szoba franciaágyas, 1 szoba pedig két külön ággyal felszerelt. Minden szobához saját, kellemesen nagyméretű fürdő is tartozik. Az ötből két szobánk pótágyazható, így összesen 12 fő részére tudunk kényelmes szállást biztosítani.

Szobáink mindegyike LED TV-vel felszerelt, s a vendégház teljes területén wifi-s internetelérés biztosított.

Szállóvendégeink az autókkal és a motorokkal zárt, kamerákkal felszerelt udvarban tudnak parkolni.

A szállás árában egy igen bőséges reggeli is benne van, mely sok vendéget késztetett már arra, hogy róla Vendégkönyvünkben külön említést is tegyen… 🙂 (tipp: aki szereti a rántottát, a házias ízeket, feltétlenül kóstolja meg a házigazda profi szintre emelt rántotta-remekművét! 🙂 )

Előzetes egyeztetés alapján csoportosan érkező vendégeink (min. 8 fő) rendelhetnek vacsorát, és igény esetén a hangulat fokozására akár élő harmonika-zenét is kérhetnek. Vacsoravendégeink rendelkezésére áll egész éjszakára Közösségi helyiségünk, ahol az étkezést követően kellemes beszélgetésekre és poharazgatásokra van lehetőség ;).

Olvasni róla biztató, de eljönni és megtapasztalni már bizonyosság, hogy akár kényelmes szállásra, akár jó borokra, pálinkákra, akár más gasztronómiai élményekre vágynak, kitűnő választás a Flórián Vendégháznégy-napraforgó!